Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn de laatste jaren erg populair geworden. Duo rolgordijnen worden ook wel eens roljaloezieën genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat dat je zelf makkelijk de gewenste privacy en lichtinval kunt instellen. Duo rolgordijnen passen bij elk interieur stijl en dat is één van de redenen waarom ze zo populair zijn geworden.

Algemene montage informatie.

Het monteren van je duo rolgordijnen is erg gemakkelijk en snel zelf te doen. Als je eerst de  onderstaande montage instructies leest. Belangrijk is dat je voor het monteren de algemene informatie aandachtig leest.

Informatie vooraf

  1. Controleer of de ondergrond waar je je duo rolgordijnen of welke raamdecoratie dan ook gaat monteren waterpas is. Is dit niet het geval dan kan dit het goed functionering. Werking en of hangen beschadigen.
  2. Controleer na het uitpakken of er geen beschadigingen zijn. Tijdens het transport kan het zijn dat beschadigingen optreden waardoor tot gevaar kunnen leiden.
  3. Gooi de verpakkingshoes pas weg als u zeker weet dat alles in orde is. U heeft een tube nodig om een ​​mogelijk defect product te Zorg ervoor dat het oppervlak sterk genoeg is om het product te dragen.

Montage instructie duo rolgordijnen.

  1. Monteer de clips: de clips kunnen tegen de plafond als op het kozijn/muur.
  2. Cassette inhaken voorkant
  3. Cassette inhaken achterkant: druk nu de cassette schuin naar achter omhoog en druk deze vast in de clips en klaar.

 

Bekijk hier de rolgordijnen op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *